Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، کیامرث حاجی‌زاده در نشست ستاد بازسازی شهرستان دنا با تاکید بر ارائه خدمت به مردم گفت: در آستانه سالگرد زلزله شهر سی‌سخت هستیم، این شهر نگین گردشگری و توریستی کهگیلویه و بویراحمد است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دنا در میان دو گسل زلزله قرار دارد همین موضوع  رسالت مسئولان برای انجام اقدامات پیشگیرانه در زلزله و سایر بحرا‌ن‌ها را بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تاسف از اینکه فرهنگ پیشگیری با مقوله مدیریتی همخوانی ندارد و توجهی به این موضوع نمی‌شود، افزود: اگر فرهنگ پیشگیری را مد نظر قرار می‌دادیم و بناهای مقاوم می‌ساختیم نیاز نبود در زلزله سی‌سخت هزار میلیارد هزینه کنیم‌.

وی مدیریت زلزله سی‌سخت را یکی از مدیریت‌های موفق در حوزه بحران دانست و گفت:  درفاصله ۹ ماه ۳ هزار واحد در مناطق زلزله‌زده تعمیر و بازسازی شد، ۱۲۱۰ واحد مسکونی به بهره‌برداری رسید و کمتر از ۴۰۰ واحد مانده که به اتمام برسد.

حاجی‌زاده عنوان کرد: مدارسی که نیازمند تعمیر و بازسازی بودند به اتمام رسیده، مدارس احداثی هم در حال ساخت هستند، ضمن اینکه ۲۸۰ میلیارد تومان برای حوزه زیرساخت در دنا اختصاص داده شد که ۹۰ میلیارد تومان در حوزه شهری و شهرسازی بوده است.

وی بر توجه به معماری ایرانی و اسلامی در ساخت و سازهای مناطق زلزله‌زده سی‌سخت تاکید کرد و گفت: در زلزله سی‌سخت ساختمان دولتی که چهار سال از افتتاح آن نمی‌گذشت تخریب شد که حوزه فنی استانداری نظارت لازم در ساخت و سازها را داشته باشد.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان وام جدید برای سی‌سخت مصوب شد که به متقاضیان در شهرها ۵۰ میلیون تومان و روستاها ۴۰ میلیون اختصاص داده شد که بانک‌ها تا پایان سال این اعتبارات را پرداخت کنند.

وی با اشاره به اینکه در سفر آیت‌الله رئیسی به استان ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای جاده یاسوج_ سی‌سخت اختصاص یافت، گفت: اختلاف ارتفاع در جاده قدیم و جدید سی‌سخت خطرساز شده است که می‌طلبد عملیات احداث جاده با توجه به رفع مسائل زیست محیطی و منابع طبیعی آغاز شود.

حاجی‌زاده عنوان کرد: مشکل کمبود سیمان در شهرستان دنا وجود ندارد.

وی در پایان از خدمات فرماندار سابق شهرستان دنا در زلزله سال گذشته و همکاری و همراهی با مردم قدردانی کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس زلزله سی سخت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی

بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیس‌جمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال ۴۰۱ بوده است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی در روز شنبه 8 اردیبهشت برگزار شد.

خبرنگار تسنیم در این نشست سوال خود را درباره آخرین وضعیت پروژه هواپیمای جت 72 نفره مطرح کرد.

جت 72 نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

وی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت آن در کشور وجود دارد. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

اما بعد از سخنان روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه پروژه جت 72 نفره جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور نیست بلافاصله این سخنان با موج‌سواری تعدادی از رسانه‌های معاند ایران همراه شد.

.

در این میان بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد اشاره اخیر دهقانی را متوجه سخنان آیت‌الله رئیسی در سال 1401 کند که در آن رئیس‌جمهور از در دست اجرا بودن پروژه جت 72 نفره خبر داده بود!

پروژه جت 72 نفره‌ای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از 8 سال پیش در دانشگاه‌ امیرکبیر تعریف شد و تا به امروز نیز این پروژه با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده اما بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه دهقانی اطلاع دقیق داشته باشد مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت 72 نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال 401 بوده است در حالیکه پروژه مورد اشاره رئیس‌جمهور، پروژه‌ای مربوط به 2 سال اخیر است اما پروژه مورد اشاره معاون علمی رئیس‌جمهور، پروژه دانشگاهی ساخت جت 72 نفره است که حداقل 8 سال از عمر آن می‌گذرد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد