Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، کهگیلویه و بویراحمد دارای دو کارخانه سیمان مارگون و سیمان یاسوج است که بخش اعظمی از سیمان مصرفی استان و سایر استان‌ها را تامین می‌کرد.

تولید سیمان در مارگون و یاسوج در برهه‌ای به اندازه‌ای خوب پیش رفت که حتی به عراق هم صادرات داشتیم اما این روزها تامین سیمان به بحرانی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود تولید برق و موج گسترده خاموشی‌ها موجب شد کارخانجات و واحدهای سیمان تعطیل شوند و در حالی که روند ساخت و ساز در سی‌سخت زلزله‌زده تا قبل از فصل سرما باید تسریع می‌شد نبود این مصالح ضروری، این ساخت و سازها را متوقف کرد.

 

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست چند هفته پیش از فعال شدن کارخانه سیمان یاسوج با رایزنی استاندار خبر داد و با بیان اینکه سیمان پروژه‌های عمرانی تامین می‌شود، گفت: اولویت تامین سیمان با شهر زلزله‌زده سی‌سخت، پروژه‌های عمرانی و پروژه‌های اقتصادی از جمله پتروشیمی‌ها و همچنین واحدهای تولید بتن است که کارخانه نیاز روزانه این واحدها را تامین کند.

وی با اشاره به اینکه در صورت فعال بودن ۱۰۰ درصدی کارخانه،  ۷۰۰ تن سیمان تولید می‌شود، بیان کرد: کارخانه سیمان یاسوج موظف شد روزانه ۱۶۰ تن سیمان پروژه ملی پاتاوه_ دهدشت، ۲۰۰ تن سیمان مناطق زلزله‌زده سی‌سخت و ۱۰۰ تن پتروشیمی دهدشت و گچساران را فراهم کند.

این مسئول بیان کرد: ۵۰ تن سیمان برای صنایع پلیمر گچساران،  ۲۵ تن در حوزه پروژه عمرانی روستای کره  و ۱۵۰ تن برای واحدهای بتن آماده در نظر گرفته شده است.

صمیمی‌دوست خاطرنشان کرد: در صورتی که ظرف هفته آینده برق سیمان مارگون تهیه و واحد وارد مدار تولید شود مشکلات استان در زمینه سیمان مرتفع خواهد شد. اما برق سیمان مارگون که تهیه نشد هیچ همان تعداد سیمانی که در نظر گرفته شده بود نیز تخصیص پیدا نکرد.

حالا خبر از توزیع ۱۰۰۰ تن سیمان در میان مردم زلزله‌زده به گوش می‌رسد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از توزیع یک هزار و سیصد تن سیمان در بین مردم زلزله زده دنا در یک روز خبر داد و افزود: باتوجه به کمبود سیمان در شهرستان دنا به ویژه حوزه ساخت و ساز مربوط به مردم زلزله زده این شهرستان بنا به دستور ویژه استاندار از نزدیک در این منطقه حضور یافته و بعد از مشاهده مشکلات مردم نشست  اضطراری برگزار کردیم.

صمیمی‌دوست عنوان کرد: علی‌رغم کاهش تولید سیمان در کارخانه سیمان مارگون به دلیل وضعیت برق مقرر شد یک هزار تن سیمان پاکتی در بین مردم شهرستان زلزله زده دنا توزیع  و ۳۹۰ تن سیمان هم به صورت فله ای به واحدهای تولید بتن آن شهرستان اختصاص یابد که این مهم بلافاصله عملیاتی شد و اکنون در حال توزیع است.

صمیمی‌دوست بیان کرد: باتوجه به تاکید و ماموریت استاندار مبنی بر حضور معاونت اقتصادی استانداری و دستگاه‌های مرتبط تا رفع مشکلات توزیع سیمان در آن شهرستان حضور یافته و اکنون  مشکل تا حدود زیادی برطرف و تا رسیدن به نقطه مطلوب این ماموریت همچنان ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: در بازدید از شهر سی‌سخت و انبار توزیع، شاهد تخلیه و توزیع حجم عظیمی از سیمان در آن مکان بودیم و این مهم  رضایت شهروندان سی‌سختی و روستاهای اطراف را به همراه داشت.

طبق گفته‌های معاون اقتصادی استاندار بحران سیمان در مناطق زلزله‌زده در حال پایان یافتن است و امیدواریم مسئولان برای کل استان تدبیری بیاندیشند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس مناطق زلزله زده استان کهگیلویه و بویراحمد واحدهای اقتصادی و پتروشیمی کارخانه سیمان سیمان مارگون صمیمی دوست زلزله زده تن سیمان سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طالبی پور ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط آب و هوای بسیار خوب و تنوع زیستی و اقلیمی مقصد مناسبی برای گردشگران است

وی بیان داشت: بوم گردی در سال‌های اخیر مورد استقبال قرار گرفته و این استان نیز دارای مناطق مختلف و اقامتگاه‌های بوم گردی متنوعی است.

طالبی پور اظهار داشت: در مناطق گرمسیری و سردسیری استان جاذبه‌های گردشگری بسیاری وجود دارد که از مهمترین آنها، آبشار یاسوج، آبشار یاسوج، آبشار کمردوغ، جاذبه‌های گردشگری شهر سی سخت مانند کوه‌گل، چشمه میشی، غار ده‌شیخ، بافت تاریخی دهدشت، چشمه بلقیس چرام، دست نوشته‌های تنگ سولک بهمئی و شلال‌دون باشت است.

وی امام زادگان تاریخی همچون امامزادگان سید محمد کهگیلویه، امام زاده علی (ع) چرام و بی بی حکیمه گچساران را از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری مذهبی استان عنوان کرد.

طالبی پور اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد، ۳۲۰ جاذبه طبیعی دارد که می‌توان با جذب بیشتر گردشگر، در این مناطق گردشگری، اشتغالزایی ایجاد و توسعه اقتصادی را میسر کرد.

کد خبر 6092075

دیگر خبرها

  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد