Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس ارشد بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به نگرانی‌های معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: تاکید دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت این است که در حالی که همه درگیری کرونا هستند مراقب باشیم که بیماری غیر از کرونا اتفاق نیفتد که دردسر تازه‌ای ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویر احمد، محرم معارفی در جمع مدیران بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اداره بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از اواخر ۹۸ درگیر بیماری کووید شد و تاکنون هم درگیر این بیماری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زلزله سی‌سخت گفت: در این شرایط کارشناسان بهداشت محیط باید نظارت کنند و مراقبت صورت گیرد تا ۱۷ بیماری مهم و سندروم محسوب می‌شوند.

معافی بیان کرد: آب و غذا و تغذیه مردم زلزله‌زده باید تحت کنترل قرار گیرد.

در ادامه محمدرضا قلعه گلاب معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به همراهی همه دستگاه‌ها در مبارزه با بیماری منحوس کرونا، گفت: استان ما فقط یک پیک را تجربه کردند و سایر پیک‌ها کوتاه است.خوشبختانه توانستیم کارگروه‌هایی تشکیل دهیم.

وی با بیان اینکه اجازه ندادیم حوزه بیماری‌ها تحت تاثیر کووید ۱۹ قرار گیرد، گفت: در سامانه سیب از میان ۱۶۱ دانشگاه کشور بهترین عملکرد را داشتیم و علاوه بر اینکه کووید را مدیریت می‌کنیم. اخیرا زلزله سی‌سخت کار ما را سخت کرد.

قلعه گلاب بیان کرد: علی‌رغم همه مدیریت حوزه بهداشت، تجمعاتی در زلزله صورت گرفت.

دکتر بانشی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیان کرد: اینکه برای جلوگیری از کرونا کمپ‌ها را به خانه بردیم، افزود: با استفاده از طرح محله‌محور شهید سلیمانی منطقه را به ۱۰ منطقه تقسیم کردیم و خدمات ارائه دکتر بانشی

یادآور شد: توزیع اقلام خیرخواهانه به صورت خانه به خانه انجام شد و به نحوی عمل کردیم که از هیچ استان معینی عمل نگرفتیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت وزارت بهداشت بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی