Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت پس از سقوط هواپیمای تهران- یاسوج که در نوع خود یکی از حوادث تلخ کشور طی یک دهه اخیر بود و 128 روز طول کشید تا آخرین جسدها از قله دنا با ارتفاع بیش از 4000 متر به پایین انتقال داده شود همگان انتظار داشتند که مجموعه مدیریت بحران در استان کهگیلویه و بویراحمد چابک‌تر از گذشته انجام وظیفه کند چرا که همگان بر این باور بودند که استان در آن حادثه برای مقابله با حوادث دیگر آبدیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته قبل از سقوط دردناک هواپیمای تهران- یاسوج؛ استان کهگیلویه و بویراحمد تجربه یک زلزله سنگین 5.2 ریشتری دیگر را در همین سی‌سخت و یاسوج تجربه کرده بود که آن هم در نوع خود برای استان بحرانی به وجود آورد.

طولی نکشید که استان کهگیلویه و بویراحمد یک بحران دیگر را تنها به فاصله یک سال بعد به خود دید و این بار کل استان دچار سیلی سهمگین شد که خسارت‌ها و خرابی‌های زیادی به همراه داشت.

بعد از این 3 حادثه بزرگ نوبت به زلزله شهر سی‌سخت رسید که شب 29 بهمن سال 99 و درست یک ماه قبل از اتمام سال جدید خانه بسیاری از سی‌سختی‌ها را برای همیشه خراب کرد.

زلزله در نوع خود بسیار شدید بود که خوشبختانه خرابی چندانی به بار نیاورد اما توانست بسیاری از خانه‌ها را به طور کامل غیر قابل سکونت کند و بسیاری از مردم این شهر اکنون آواره خیابان باشند آن هم در فصلی که بارندگی و برودت هوا در روزهای عادی نیز کار و زندگی را برای مردم این شهر سخت می‌کرد.

پس از حادثه زلزله همه منتظر بودند تا تدبیر مسئولان استانی را بببینید که در یک شهر جمع و جور و با جمعیت اندکی بیش از 5 هزار نفر چگونه مدیریتی خواهند داشت.

در صبح روز 30 بهمن و تنها ساعاتی بعد از وقوع زلزله تقریبا همه نانوایی‌های شهر بسته بود و هیچ مغازه‌ای که اجناس و مایحتاج مردم را تامین کند مشغول به کار نبود که خود پوئنی منفی در کارنامه مدیران مرتبط به شمار می‌‌رود.

توزیع اقلام یکی دیگر از انتقادات و گلایه‌های مردم از مسئولان بود چرا که سابقه پارتی‌بازی و روابط دوست و آشنایی در توزیع‌ها همواره در استان کهگیلویه و بویراحمد از قدیم و ندیم وجود داشته و اینک نیز مردم از ادامه چنین روندی گلایه‌مند بوده و هستند.

متاسفانه چند صدایی مسئولان و اخبار ضد و نقیض در خصوص تعداد خانه‌های تخریبی و درصد آن‌ها باعث شد تا بسیاری از مردم علیه چنین اخباری موضع‌گیری کنند چرا که از گذشته‌ها تصور خوبی از رعایت عدالت و انصاف در بسیاری از عملکردها نداشتند.

فریاد مردم از بی‌تدبیری‌ها در سی‌سخت را اینجا ببینید

به گزارش فارس؛ حال با تجاربی که استان در بحران های مختلف آن هم ظرف 5 سال گذشته داشته و امید می‌‌رفت که از بحران‌ها درس عبرت گرفته شود و تجارب ارزنده‌ای بیاموزیم باید از مسئولان استانی و شهرستانی پرسید که چرا در حادثه زلزله سی‌سخت از گذشته برای عملکرد بهتر در حادثه امروز درس نگرفته‌ا‌ند و دلیل چیست که نتوانستند به یک شهر کوچک خدمات را زودتر و بهتر ارائه دهند.

ائمه جمعه استان کهگیلیه و بویراحمد به صورت دسته جمعی و با محوریت نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان به میان زلزله‌‌زدگان رفتند و حرف مردم را شنیدند و بسیاری از انتقادات و گلایه‌ها را در همان لحظه به مسئولان مربوطه به صورت تلفنی انتقال دادند.

برخی از ائمه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ما از وضعیت توزیع اقلام در میان مردم اظهار گلایه کردند و گفتند که در صورت برنامه‌ریزی درست این اقلام می‌توانست بهتر به دست مردم برسد و عده‌ای در این بین مورد کم لطفی قرار نمی‌گرفتند.

 

هر چند هیچ گاه منکر خدمات کنونی در شهر زلزله زده سی‌سخت نیستیم و به چشم خود دیدیم که استاندار و نماینده ولی‌فقیه خانه به خانه از مردم دلجویی می‌کردند اما روی سخن با برخی دستگاه‌‌هاست که وظیفه خود را به درستی انجام ندادند و خدا عالم است اگر گروه‌های جهادی و خودجوش و نیروهای بسیج و سپاه نبودند بحران زلزله سی‌سخت به کجا ختم می‌شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله یاسوج مدیریت بحران سقوط استان کهگیلویه و بویراحمد سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود

عاملی که در جهان به‌عنوان روح فوتبال شناخته می‌شود، بسیاری از بازی‌های محبوب‌ترین ورزش جهان را به خاطر بدرفتاری افرادی معدود از دست می‌دهد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برگزاری بازی بدون حضور تماشاگران یکی از جرایم ثابت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال طی فصل‌های گذشته لیگ‌های برتر و دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور بوده است، تیری که گاهی در مواقع حساس و دیدارهای سرنوشت‌ساز شلیک می‌شود و ممکن است در تعیین قهرمان نیز اساسی باشد.

کمیته انضباطی، این حکم را در پی تخلفات قابل توجه هواداران تیم‌ها صادر می‌کند. با این حال تجربه نشان می‌دهد محرومیت فوق، هیچ تأثیری در ایجاد فضای سالم‌تر و کاهش تخلفات در ورزشگاه‌ها ندارد. مثلاً استقلال و پرسپولیس در اولین بازی خانگی خود در نیم‌فصل دوم لیگ برتر به خاطر حوادث دربی فینال جام حذفی تماشاگران خود را به همراه نداشتند، در دربی 103 تهران اما شاهد رفتارهای زننده گسترده‌تری بودیم و این بازی بارها به دلیل پرتاب اشیای هواداران متوقف شد.

محرومیت هواداران شمس آذر

به نظر می‌رسد نبود امکانات لازم برای شناسایی هواداران خاطی، نقش اصلی را در صدور این احکام تکراری و بی‌فایده ایفا می‌کند. وقتی مأموران امنیتی نمی‌توانند تماشاگران متخلف را شناسایی کنند، کمیته انضباطی راهی بهتر از محرومیت تماشاگران یک تیم نمی‌بیند.

در صورتی که دوربین‌های چهره‌زن در ورزشگاه‌های نصب و با متخلفان برخورد شود، دیگر نیازی به محرومیت چند هزار هوادار نیست. استفاده از لیزر که طی چند سال اخیر در ورزشگاه‌ها مُد شده، یکی از دلایل کمیته انضباطی برای محرومیت هواداران است. این در حالی است که در حین بازی، تصاویری از فرد صاحب لیزر منتشر می‌شود. این تصاویر می‌تواند به کمک مأموران امنیتی بیاید و به جای محرومیت همه تماشاگران، می‌توان با کسی برخورد کرد که از لیزر استفاده می‌کند.

مثلاً شمس آذر قزوین به دلیل استفاده تعدادی از هواداران خود از لیزر، نارنجک دستی و سنگ، در دیدار هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر باید در ورزشگاه بدون تماشاگر از پیکان میزبانی کند. در صورتی که اگر مأموران در همان ورزشگاه اقدام به شناسایی و برخورد با هواداران متخلف می‌کردند، چند هزار تماشاگر قزوینی تاوان تخلف چند نفر را نمی‌دادند.

همانطور که پیش‌تر گفته شد، هواداران استقلال و پرسپولیس در دیدار روز 24 اسفند اشیایی به زمین پرتاب کردند که کمیته انضباطی در حکمی جالب توجه، حکم به تخلیه چهار سکوی هواداران در دربی رفت و برگشت سال آینده داد. این در شرایطی است که همان هوادارانی که سیب و سنگ به زمین پرتاب کردند، می‌توانند در جایگاه دیگری بنشینند و همان کار را در دربی‌های سال آینده تکرار کنند!

واکنش هیئت مدیره تراکتور به حمله هواداران به خودروی سرخپوشان

شماره‌گذاری صندلی‌ها، دومین راه برای شناسایی هوادارانی است که رفتار نادرستی در ورزشگاه دارند. یک تماشاگر برای حضور در سالن سینما یا کنسرت، یک صندلی انتخاب می‌کند و پس از پرداخت هزینه بلیت، یک صندلی ویژه برای او در نظر گرفته می‌شود. در صورتی که این تماشاگر روی صندلی دیگری بنشیند، به او تذکر داده می‌شود و وی مجبور است به صندلی انتخاب شده خودش بازگردد.

در صورتی که این رویه در ورزشگاه‌های فوتبال (در مقیاس گسترده‌تر) پیاده شود، با شناسایی منشأ پرتاب سنگ یا لیزر می‌توان متوجه شد که چه کسی تخلف می‌کند تا پس از برخورد با او، یک تیم را از همراهی هواداران خود محروم نکنیم. فوتبالی‌ها جمله معروفی دارند که می‌گویند «تماشاگران روح فوتبال هستند» و این مسئله در بازی‌های بی‌روح دوران کرونا به چشم آمد. مجازات معدود متخلفان به جای انبوه افراد بی‌گناه هم به عدالت نزدیک‌تر است، هم «روح» را از فوتبال نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • دستگیری سارق کالا و احشام در یاسوج
  • تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد