Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دستگاه قضا در بیست و دومین سفر استانی خود به کهگیلویه و بویر احمد از کارخانه قند یاسوج و مناطق زلزله‌زده سی‌سخت بازدید کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس دستگاه قضا در بیست و دومین سفر استانی خود به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات قضایی وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در بدو ورود به یاسوج در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه سفر امروز به استان کهگیلویه و بویراحمد پیرو حضور یک ماه قبل هیات ٢٥ نفره قوه قضائیه در این استان انجام می‌شود، گفت: هیات قضایی ۲۵ نفره در ماه گذشته وضعیت و عملکرد دستگاه‌هاى مربوط به دستگاه قضا و وضعیت و شرایط استان را بررسی کرده و گزارش آن را ارائه دادند.


آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در نشست نهایی شورای قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات قضایی این استان بررسی خواهد شد تصریح کرد: هرچه از مشکلات که در استان کهگیلویه و بویراحمد قابل پیگیری باشد، همین جا برای رفع آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم و آنچه مربوط به مرکز است در مرکز پیگیری خواهد شد.


وی با اشاره به وقوع زلزله طی روز‌های گذشته در کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: زلزله منطقه سی‌سخت همه را نگران کرد که الحمدلله شاهد اقداماتی در حوزه امدادرسانی به زلزله‌زدگان هستیم.

 


آیت‌الله رئیسی افزود: درخواست ما هم از آقاى استاندار و هم مدیران که درگیر خدمت رسانى به زلزله زدگان هستند، این است که حضور در مناطق زلزله زده و پیگیرى کار زلزله زدگان را در اولویت قرار دهند؛ چراکه خدمت به آن‌ها امروز اولویت دارد.


بازدید رئیس قوه قضائیه از زندان مرکزی استان

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در نخستین برنامه خود از سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور در زندان مرکزی این استان از بندها، بخش‌ها، بهداری، کارگاه‌های آموزشی و حرفه اموزی این زندان بازدید کرد و به گفتگوی چهره به چهره با زندانیان پرداخت.


رئیس قوه قضائیه در این بازدید از نزدیک در جریان مسائل زندان و همچنین چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در داخل ندامتگاه قرار گرفت.


وی سپس در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از بخش‌های مختلف زندان مرکزی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: در این زندان اقدامات خوبی در راستای اشتغال زندانیان انجام شده است.

 


رئیس قوه قضائیه افزود: بر اساس آمار ارائه شده، ۶۰ درصد زندانیان زندان مرکزی کهگیلویه و بویراحمد مشغول به کار و حرفه آموزی هستند که آمار خوبی است.


رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه باید به دنبال کاهش هرچه بیشتر آمار زندانیان باشیم، افزود: در کنار این موضوع به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد امنیت جامعه خدشه دار شود و با کسانی که مخل امنیت باشند قطعا برخورد می‌کنیم.


آیت الله رئیسی با بیان اینکه باید همه بخش‌های کشور کمک کنند تا تکرار ارتکاب جرم را نداشته باشیم، تاکید کرد: به دنبال این هستیم که آمار زندانیان بالا نباشد و به همکاران توصیه کرده‌ایم که اگر در مواردی می‌شود از مجازات جایگزین حبس استفاده کرد، استفاده از آن حتما موضوعیت دارد و باید زندان را حسب فرمایش مقام معظم رهبری، آموزشگاه نیکی‌ها قرار دهیم.


رئیس قوه قضاییه همچنین در خصوص جابجایی محل زندان مرکزی یاسوج گفت: مسئولان در این زمینه باید کمک کنند و حتما امکان جابجایی زندان‌هایی که در شهر‌ها هستند، وجود دارد. آمادگی داریم محل زندان‌ها را تغییر دهیم و البته در این زمینه به کمک استانداری و شهرداری نیاز است و می‌توان با خارج کردن زندان‌ها از شهرها، از محل آن‌ها جهت امور اجتماعی استفاده کرد.

 

کارخانه قند یاسوج دوباره به تولید بازمی گردد

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر به این استان در حضور خبرنگاران از کارخانه قند یاسوج که در پی واگذاری‌های غیر اصولی تعطیل شده بود، بازدید کرد و با چند نفر از نمایندگان کارگران این کارخانه که مدت ۵ سال از تعطیلی آن می‌گذرد، گفتگو کرد.


رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه کارخانه قند یاسوج با وسعت ۴۲ هکتار به عنوان یک مرکز تولیدی بزرگ در کشور نباید تعطیل می‌شد، اظهار کرد: گذشت ۵ سال از تعطیلی این کارخانه و راه اندازی نشدن مجدد آن، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.


حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: با همکاری مسئولان محلی و دادگستری، معامله واگذاری کارخانه قند یاسوج ابطال و کارخانه از شخصی که با ثمن بخس آن را دریافت کرده بود پس گرفته شده و پلمب کارخانه نیز شکسته شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رئیس قوه قضاییه ضمن ابراز امیدواری نسبت به راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج با همت کارگران و همکاری استاندار و مسئولان محلی و امام جمعه یاسوج، گفت: استاندار و رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفته‌اند که در اینجا نیروی کار تا هزار نفر قابل افزایش است؛ به ناروا و ناحق نباید کارخانه‌ای در این وضعیت تعطیل شود. به هیچ عنوان این امکانات مجاز به توقف نبوده و با اقداماتی که دستگاه قضایی با همکاری استانداری انجام داده است، ان شاءالله ظرف مدت بسیار کوتاهی چرخ‌های تولید در این کارخانه راه خواهد افتاد.


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امید داریم با همت و تلاش همگان و عنایت پروردگار، کارخانه قند یاسوج دوباره به تولید بازگردد و پس از ۵ سال تولید در آن از سر گرفته شود، گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد این کارخانه و امثال آن که ثروت ملی محسوب می‌شود تعطیل شوند.


آیت الله رئیسی با اشاره به لزوم تلاش مسئولان بانکی برای راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج، گفت: از مسئولان بانکی می‌خواهیم در رابطه با راه اندازی دوباره این ثروت ملی هر آنچه در توان دارند به صحنه بیاورند تا کارخانه قند یاسوج در سال جهش تولید، جلوه جهش تولید شود.

 
اولویت اقدامات استان‌های کشور راه اندازی و احیای کارخانه‌های تعطیل

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، ماه رجب را ماهی بسیار پربرکت عنوان کرد و گفت: ماه رجب «حبل الله» بین بندگان خداست که همه باید به آن اتصال پیدا کنیم.


آیت الله رئیسی سپس فرصت‌های سرمایه گذاری در عرصه‌های آب، خاک، هوا، فضا، کشاورزی و گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد را فرصت‌هایی بی نظیر عنوان کرد و افزود: آنچه می‌تواند چرخ‌های تولید را در این استان به حرکت درآورد و گره‌های زندگی مردم را بگشاید، «تلاش و مدیریت جهادی» است.


آیت الله رئیسی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص لزوم برداشته شدن همه تحریم‌ها گفت: ملت ایران نسبت به مواضع خود جازم هستند. جزم مواضع، مبتنی بر داشته‌های قوی است که الحمدلله کشور ما از این داشته‌ها و سرمایه‌ها برخوردار است.


حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه تجربه نشان داده استان‌ها نباید برای پیشبرد کارهایشان چندان منتظر تصمیم گیری از سوی مرکز باشند، به توانمندی‌ها و وجود نخبگان در هر یک از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: راه اندازی و احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل باید در اولویت اقدامات استان‌های کشور باشد.


رئیس دستگاه قضا با اشاره به بازدید صبح امروز خود از کارخانه قند یاسوج که ۵ سال از تعطیلی آن می‌گذرد، گفت: تعطیلی این کارخانه به مدت ۵ سال ناحق و نارواست.


آیت الله رئیسی به آمار اشتغال ۳۰۰ نفری کارخانه قند یاسوج قبل از تعطیلی اشاره کرد و افزود: اشتغال ۳۰۰ نفره این کارخانه بیش از ۴۰ هکتاری، می‌توانست در صورت راه اندازی صنایع جانبی به بیش از هزار نفر برسد. راه اندازی کارخانه قند یاسوج، هم می‌تواند اشتغالزایی قابل توجهی داشته باشد و هم در راستای جهش تولید در کشور موثر واقع شود.

 

رئیس قوه قضاییه اقتدارآفرینی در حوزه دفاعی و نظامی را موجب ناامیدی دشمن دانست و خاطرنشان کرد: تولید واکسن کرونا و تولید صنایع دفاعی جدید، موجب امیدوار کردن مردم و ناامیدی دشمن می‌شود.


حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه در ادامه  بازدید امروز خود از مناطق زلزله زده سی‌سخت، ضمن ابراز همدردی، دادستان و سازمان بازرسی را موظف به نظارت و پیگیری رفع نیازمندی‌های مردم کرد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
بازدید آیت الله رئیسی از مناطق زلزله زده سی سخت و ابراز همدردی با مردم

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه، در بازدید از مناطق زلزله زده سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد، مطرح کرد: در شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمندی‌های زلزله زدگان را با اولویت دنبال خواهم کرد.


رئیسی اضافه کرد: برنامه سفر من به کهگیلویه و بویراحمد از قبل تنظیم شده بود، اما حالا که زلزله آمد در سفر به این استان وظیفه خودم می‌دانستم برای ابراز همدردی با مردم و بررسی اوضاع از نزدیک، به اینجا بیایم و بدانید که در کنار شما خواهم بود.


رئیس دستگاه قضا در جریان حضور در مناطق زلزله زده سی‌سخت، ضمن مشاهده گلایه مردم از خدمات رسانی دستگاه‌های اجرایی و درخواست از رئیس عدلیه برای نظارت بر امور، دادستان و سازمان بازرسی را موظف به نظارت و پیگیری رفع نیازمندی‌های مردم کرد.


شایان ذکر است، منزل مادر و خواهر شهید موسوی، از جمله خانه‌های تخریب شده‌ای بود که مورد بازدید رئیس قوه قضائیه در سی سخت قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس قوه قضائیه مناطق زلزله زده سی سخت آیت الله رئیسی کارخانه قند یاسوج حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی استان کهگیلویه و بویراحمد مناطق زلزله زده سی سخت کارخانه قند یاسوج آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه رئیس دستگاه قضا رئیس قوه قضاییه قوه قضائیه زلزله زدگان زندان مرکزی راه اندازی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور، گفت: حدود یک پنجم این زلزله‌ها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارند.

محمدحسن نامی در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت: از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگردها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکارهای نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است. 

نامی اظهار کرد: زمانی که هشدار قرمز هواشناسی برای بارندگی ها صادر می‌شود، اقدامات مهمی از ارسال پیامک و جابجایی ساکنین مناطق پرخطر گرفته تا هماهنگی با استانداران، فرمانداران و بخشداران بخش‌های مختلف را برای کاهش میزان خسارات و تلفات در صورت وقوع سیل انجام می دهیم. برای نمونه در سیلابی که اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد، خوشبختانه هیچ تلفاتی نداشتیم، اما همین سیلاب در برخی دیگر از مناطق دنیا که اتفاق می‌افتد، میزان تلفات بالایی دارد. 

وی در ادامه گفت: در سطح کشور ۱۴ هزار و ۴۶۱ کیلومتر رودخانه داریم که حدود ۶۸۲۰ کیلومتر آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می کند، لذا باید برای این مناطق اقدماتی همچون احداث سد بندی و یا اصلاح مسیر رودخانه‌ها توسط دستگاه‌های ذیربط صورت گیرد تا در صورت وقوع بارش‌های شدید احتمال سیلاب کاهش پیدا کند.

دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور با تاکید براینکه در زمان وقوع سیل برخی از سازه‌ها  مانند پل‌ها که اعتبارات زیادی برای ساخت آنها صرف می‌شود تخریب می‌شوند، افزود: تنها در سال گذشته ۴۴ پل در کشور به دلیل سیل تخریب شد که البته برخی از این پل ها به دلیل اینکه خوب ساخته نشده بودند، تخریب شدند. 

وی با بیان اینکه چند استان کشور سیل خیز هستند، عنوان کرد: این استانها شامل اردبیل، آذربایجان شرقی، مازندران، گیلان، گلستان و خراسان شمالی هستند. همچنین گاها کردستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب کرمان و جنوب فارس در طول سال سیل دارند.   

وی به نقش پروژه‌های آبخیزداری در کنترل سیلاب اشاره کرد و گفت: برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی جز توسعه آبخیزداری و آبخوان داری وجود ندارد. 

نامی گفت: از حدود یک دهه پیش نیز احداث سدهای زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته، چرا که هر آبی که به سطح زمین می آید بویژه در فصل گرم سال یک سوم آن تبخیر می شود که البته این میزان در مناطق گرم کشورمان به حدود نصف هم می رسد، لذا سدهای زیرزمینی می تواند از تبخیر آب جلوگیری کند. 

وی بر لزوم مقابله جدی‌تر با حفر چاه‌های غیرمجاز هم برای جلوگیری از کاهش منابع آبی زیرزمینی تاکید کرد و افزود: از طرفی باید نوع کشت‌ها از حالت غرقابی به کشت‌های گلخانه‌ای تغییر دهیم. 

دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور در ادامه اعلام کرد: امروزه آب یکی از ارکان مهم حکمرانی در بسیاری از کشورهاست و اهمیت آن هم روزبروز بیشتر می شود، لذا باید تا جایی که امکان دارد در حفظ منابع آبی کشورمان بکوشیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد