Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:36:14 GMT

ضرورت همدلی برای کمک به مردم زلزله زده شهرستان دنا

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۷۶۶۲

ضرورت همدلی برای کمک به مردم زلزله زده شهرستان دنا

به گزارش ایرنا، سرزمین کوه دنا  در سالروزحادثه تلخ سقوط هواپیمای تهران به یاسوج در بیست و نهم بهمن سال ۱۳۹۶ که منجر به کشته شدن ۶۶ نفر شد لرزید تا در مدت زمان هفت ثانیه خان و مان تعداد زیادی از شهروندان ویران شود.

پس از وقوع این حادثه مردمان با غیرت کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری صحنه های صلابت زنان سرزمین دنا در هنگامه سقوط هواپیمای تهران به یاسوج آنجایی که مشغول پخت غذا، نان و بسته بندی مواد غذایی برای امدادگران بودند و مردانی که در میانه کولاک و برف همراه امدادگران شدند تا لاشه هواپیمای سقوط کرده را پیدا کنند بر همدلی با مسئولان برای جبران خسارت های این زلزله تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمانی که در طول ماه های متمادی جست وجوی اجساد قربانیان سقوط هواپیما همه تلاش خود را برای میزبانی خوب از امدادگران بکار بستند اینک نیازمند دست یاری مردم نوعدوست کشورمان هستند تا در یخبندان سرد و طاقت فرسای شهرستان دنا بار دیگر به زندگی عادی برگردند.

اگرچه دولت با توزیع یکهزار و ۸۰۰ تخته چادر،پیش بینی حمایت های ویژه برای بازسازی خانه های خسارت دیده و اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای نیازهای ضروری تلاش های زیادی کرده اما گستره خسارت ها نیاز به مشارکت مردم را ضروری کرده است.

در همان دقایق اولیه انتشار خبر زلزله مسئولان برای کمک رسانی از مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گسیل شدند و تاکنون تعداد پرشماری از مسئولان کشوری وارد شهرستان دنا شده اند اما به نظر می رسد بازگرداندن شهروندان شهرستان دنا به شرایط عادی نیازمند همراهی مردم با مسئولان است.

اگرچه این زمین لرزه خوشبختانه خسارت های جانی نداشت اما به گفته مسئولان خسارت های وارد شده بر اثر زلزله ۵.۶ ریشتری شهرستان دنا گسترده بوده است تا جایی که حداقل سه هزار و ۷۰۰ خانه در مناطق شهری و روستایی ۶۰ تا۱۰۰درصد آسیب دیده است.

براساس گزارش های دریافتی تاکنون چهار هزار بسته مواد غذایی از سوی مردم استان بوشهر، ستاد فرمان اجرایی امام و اتاق بازرگانی یاسوج به مردم مناطق زلزله زده اختصاص یافته و همچنین ۱۰ هزار قرص نان از سوی بازاریان شهر یاسوج در شهرستان دنا توزیع شده است.

برآوردهای اولیه حکایت از خسارت ۹۵۰ میلیارد ریال این زلزله به کشاورزان دارد تا جایی که بهره برداران تولید ماهیان و گلخانه ها بیشترین خسارت ها را متحمل شده اند.

راه های کمک به زلزله زدگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از برپایی ایستگاه های جمع آوری کمک های مردمی برای زلزله زدگان شهرستان دنا در سراسر این استان خبر داد.

امان الله جهان بین اظهار داشت: این پایگاه ها از امروز اول اسفند ماه آماده دریافت کمک های مردم نوعدوست کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
وی بیان کرد: همچنین خیران نیک اندیش می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب  ۵۲۲۳۵۲۲۳۱۹ نزد بانک ملت و شماره کارت۶۱۰۴۳۳۷۴۲۸۵۰۸۰۳۸ به نام جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد واریز کنند.

فعالان اقتصادی پیشتازان کمک رسانی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: محموله کمک های این اتاق و فعالان اقتصادی استان شامل ۲هزار قوطی کنسرو و ۹هزار متر پلاستیک در مناطق زلزله زده شهرستان دنا توزیع شد.

جبار کیانی اظهار داشت:‌پس از بررسی شرایط و نیازسنجی‌های اولیه در ساعت های ابتدایی وقوع زلزله، اعضای اتاق بازرگانی با تهیه این میزان کالاهای ضروری به کمک زلزله زدگان شتافتند.

وی بیان کرد: این اقلام با هماهنگی نیروهای امدادی در سطح شهر سی‌سخت و روستاهای اطراف توزیع شد.

کیانی عنوان کرد:با توجه به کوهستانی بودن منطقه و بارش باران و برف هم اکنون وسایل گرم کننده از نیازهای مهم مردم زلزله زده شهر شهرستان دناست.

وی ابراز داشت:همچنین مواد غذایی از جمله نان و کنسرو از دیگر نیازهای مردم این منطقه است.

زلزله ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر ساعت ۲۲ و پنج دقیقه و ۳۴ ثانیه چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ شهر سی ‌سخت مرکز شهرستان دنا را لرزاند. 

مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد که این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین اتفاق افتاده است. 

بر اساس این گزارش زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سی‌ سخت، ۱۹ کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است. 

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد کمک های مردمی زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد کمک های مردمی زلزله کهگیلویه و بویراحمد کمک های مردمی زلزله اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد شهرستان دنا زلزله زده خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده هنوز میزان خسارت دقیق مشخص نشده، اما برآوردهای اولیه نشان می‌دهد سیل اخیر حدود ۵۲ میلیارد تومان خسارت به شهرستان اردستان وارد کرده است.

سید محمدهادی احمدی طباء در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق آماری که اداره هواشناسی شهرستان اعلام کرد میانگین سال زراعی اردستان به ۱۴۷ میلی‌متر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش داشته است. همچنین میزان بارش‌ها نسبت به بلند مدت ۳۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در خصوص جاری شدن سیل اخیر در این شهرستان، افزود: با پیش‌بینی‌هایی که از چند روز قبل و با برگزاری جلسه مدیریت بحران انجام شده در حوزه شهری شهرستان مشکل خاصی نداریم و تمام مسیرهای اصلی شهرستان باز است، اما دو مسیر روستایی دچار آب‌گرفتگی شده که نیروهای خدمات رسان در حال برطرف کردن مشکلات هستند.

فرماندار اردستان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده هنوز میزان خسارت دقیق مشخص نشده است، اما برآوردهای اولیه نشان می‌دهد در حوزه راه‌ها حدود ۴۰ میلیارد تومان، در بخش کشاورزی ۷ میلیارد تومان و در بخش ابنیه و ساختمان ۵ میلیارد تومان که جمعاً حدود ۵۲ میلیارد تومان می‌شود خسارت به شهرستان اردستان وارد کرده است.

احمدی طباء با بیان اینکه به همه دستگاه‌های مسئول تأکید کردیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به جبران خسارت‌های سیل اخیر اقدام کنند، تصریح کرد: تمام ادارات شهرستان تا پایان روز جمعه در آماده‌باش کامل بودند و اگر نیاز باشد با پیش‌بینی‌های اداره هواشناسی از روز دوشنبه جلسه مدیریت بحران شهرستان تشکیل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار بانک اطلاعاتی از تعداد ماشین‌آلات سنگین بخش دولتی و خصوصی شهرستان جمع‌آوری شد و در سیل اخیر نیز ماشین‌آلات بخش معادن شهرستان کمک‌های چشم‌گیری را به مدیریت بحران اردستان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها